a

La nostra proposta

La nostra proposta es basa en consensuar, amb la pròpia AFA/escola, un projecte adequat a les necessitats dels infants i famílies que doni continuïtat a l’educació dels infants i joves un cop acabi l’horari lectiu. Donem un servei personalitzat a cada centre en funció de les seves necessitats centrant les activitats en l’àmbit esportiu, les arts, la tecnologia i els idiomes i/o les activitats que facilitin més aquesta continuïtat educativa i formativa. També oferim tots els serveis que pugui necessitar el mateix centre com acollides, permanències, ludoteques,.. Els nostres trets diferencials són:
  • Adaptació al centre 100%.
  • Cobrim les necessitats de cada centre individualment (dies, horaris, permanències, acollides, entrades i sortides, assistència, incidències…).
  • Tractem cada cas de manera individual i sempre sota la visió de l’AFA –  Escola.
  • Transparència i confiança.
  • Comunicació (directe amb les famílies i/o a través de l’AFA, traspàs informació setmanal).
  • Nombre d’infants màxim per grup per garantir un aprenentatge de qualitat. No demanem mínims per obrir una activitat o grup.
  • Preparem el projecte, facilitem tota la informació i acompanyem a les famílies en els processos per demanar les subvencions per les activitats i els casals.

Activitats esportives, artístiques, tecnològiques i d'idiomes fora de l'horari lectiu

Activitats durant el curs escolar de dilluns a divendres un cop acabades les classes o en l'horari de migdia. Proposem esports, arts, tecnologia i idiomes que vagin lligats al projecte educatiu de l'escola, sempre donant un ampli ventall d'activitats per a totes les edats.
Pensem que té molta força educativa que els infants comprovin que el discurs del mestre/tutor i el discurs de l'educador/monitor de les activitats és el mateix. Ajuda molt a tots els infants, i, en especial, als infants amb més problemes conductuals.
Oferim esports d'equip i individuals, tant els esports més tradicionals com els esports emergents. Sempre oferim aquells esports que vagin més lligats al projecte d'escola. Tot i així, sempre consensuem l'oferta amb l'escola-AFA. Les activitats artístiques les entenem com aquelles activitats que realitzen els infants amb la finalitat de comunicar-se a través de l'estètica, ja sigui el ball, el patinatge, la plàstica i/o la música, entre d'altres. Dins les activitats tecnològiques potenciem la robòtica per a totes les edats i nivells. Oferim un projecte d’anglès molt atractiu per a tots els infants on per a cada etapa cerquem un centre d’interès on vinculem totes les activitats i tallers amb l’objectiu de motivar-los a participar en les classes.

Casal per Nadal, Setmana Santa i Estiu

Oferim casals lúdics, esportius i artístics en aquests períodes de vacances. Oferim activitats significatives on els infants, a part de passar-ho d'allò més bé, seguiran la línia de l'escola participant en activitats diferents sempre vinculades a un centre d'interès que serà el fil conductor per treballar els projectes, tallers i també les sortides fora del centre.
El fet de lligar el casal en aquest centre d'interès, permet generar il·lusió en els infants que esperen, setmana rere setmana, què passarà, què ens trobarem, quines seran les sorpreses i els nous reptes a superar.
Ens adaptem al centre oferint casals on es poden combinar diferents tipologies: casal tradicional, casal esportiu o casal artístic. El nostre tret diferencial és que les activitats comunes (piscina, dinar, tallers i sortides) les fan tots els infants junts independentment al casal que estiguin inscrits. La resta d'activitats són les que els infants poden triar entre diferents modalitats. D'aquesta manera, tots els infants gaudeixen del casal que més els agrada i també de tots els seus companys d'escola.
Activitats els dies sense escola (FESTIUS DE lliure disposició)
Activitats els dies puntuals sense escola on oferim mini casals d'un dia amb temàtiques concretes. Durant aquestes seguim la nostra filosofia on les activitats comunes les faran tots els infants junts, però les activitats concretes cada infant farà la que més li agradi.
Activitats per a infants i famílies (FAMILY DAYS)
Activitats pensades per fer en dies puntuals on els infants, juntament amb les seves famílies gaudiran d'un dia diferent i especial (normalment en cap de setmana). Alguns exemples d'activitats són:
Activitats esportives (curses, competicions, gimcanes temàtiques,..).
Activitats artístiques (concursos de dibuix, tallers,..).